Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Instalace SCSI řadiče

ACPI nechaj napokoji. Pisal som ze ak tam mas polozku "Installed OS: PnP" (neprekladaj si to na svoje vyrazy ale len ak tam mas "Installed OS") tak to prehodit na nieco ine, alebo skusit aj nastavit do poradia bootovania bootovanie z externej SCSI karty (moze sa to volat rozne, boot z PCI OPROM apod).

SCSI existuje vela druhov (tenke, siroke, atd) a neda sa to zapajat akokolvek na seba, preto sa pytam co presne tam mas, aky presne je to radic (nalepka na nom, nestaci to oznacenie co vypisal Win to je moc vseobecne), aky presne mas kabel (a odkial), atd. Zariadeniam sa nastavuje aj ID atd. takze sa pytam ako presne mas jumpery (vsetky). Ja sa to nepytam pre srandu.

Ano moze byt aj vadna karta. Flashovanim oprom nic nevyriesis, a ani to bezne nejde (mozes pozriet na strankach vyrobcu ci tam nie je nieco presne pre ten typ - podla nalepky na karte).
Mozes skusit upgrade BIOSu tvojej dosky, ale pochybujem ze by to zrovna toto riesilo.

P.S. ten disk je Ultra Wide SCSI 68pin? Radic je Fast Wide SCSI ma to 50pin aj 68pin? Ani neviem ci ide zapojit ultra wide na fast wide, si to najdi googlom alebo snad sa ozvu aj ostatni :-) Zhlavy to neviem a hladat sa mi to nechce :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny