Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak nejrychleji vyměnit audiostopu u AVI souboru

Z mojej strany niet zac, rado sa stalo. Ale musim povedat, ze clovek zaspi nad klavesnicou na hodinku dve a nez sa spamata, tak uz kmochna doriesil. 8-)

tudíž bych potřeboval něco, čím bych to ... převedl do VOBů a vypálil na DVD.
No to si aj ja pockam na odpoved. Odporucil by som ConvertXtoDVD a to z toho dovodu, ze som s nim mal poslednu dobu 2x dobru skusenost, prevod bezproblemovy a rychly (25min na C2D), avsak neodporucim, nie je free.

Experimentoval som s The Film Machine, vyzera na velmi komplexny nastroj na prevod filmov na DVD, dokonca je aj free (ci opensource?). Avsak vysledne DVD sa mi neprehralo na stolovom DVD prehravaci, tu vsak moze byt na vine s dost velkou pravdepodobnostou moja (uz postarsia) napalovacka. Takze je mozne to s nim skusit. Treba poznamenat, ze je oproti ConvertXtoDVD zlozitejsi na nastavenie (teda je tam viac nastaveni, pre niekoho skor vyhoda) a aj doba prevodu je dlhsia (tiez dost mozne, ze mojim nespravnym nastavenim).

Summa summarum, nech poradi niekto, kto ma s tym viac skusenosti, ja zatial zostanem pri ConvertXtoDVD.

ps: aby mal moj prispevok aj skutocnu informacnu hodnotu (:-p), prihodim link na nedavny thread Free nahrada za ConvertXtoDVD.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny