Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem OT: Systémová analýza

Nie, ja som chcel aby si presne napisal comu nerozumies. Ak napises ze nerozumies ako mas vpisat to A-F do matice tak sa da odpovedat 1 vetou. Vysvetlovat to cele je na hodinu pisania, a aj tak to ani vsetko neviem nenosim take veci v hlave :-) ale ked sa opytas na konkretnu vec tak niekto kto vie tu jednu vec tak priamo poradi jednou vetou.

To co som zmazal bola blbost, v priklade su tie matice spravne (teda aspon ich orientacia je OK). Pise ze "pripadne" chyby opravit, ak tam ziadne nie su tak nic neopravuj :-)

Ty nemas v skriptach alebo v niecom napisane ze ako sa robi P11 z P01 a P10? Zhlavy sa da P11 urobit podla grafu, ale zadanie pise ze pouzit vzorce, tak vam najprv musel snad ucitel nejake vzorce dat, alebo nejake skripta, knihu apod.

Ja ani neviem najst googlom to co chces, podla mna je to P01 P10 a P11 co vas uci nejaka nestandardna blbost, uz sa sice nepamatam na vsetko z vysky ale toto sa mi zda ze som vzivote nevidel, ma to nejaky nazov? (vseobecne - nazov kapitoly apod? Nejaka specialna(nazov) analyza grafov?). Podla toho by sa dalo aspon hladat vzorce googlom, ak o tom este niekto okrem tvojho ucitela niekedy vzivote pocul :-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny