Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Napalovanie pod uzivatelskym uctom

Zdravim vas,
znamy problem nemoznosti napalovania v Nero-vi pod user uctom je rieseny doplnkom Nero Burning Rights. Ale kedysi (a nie tak davno), som v nejakej poradni cital, ze tento nastroj ani netreba, ale staci pod admin uctom povolit....a teraz neviem co, ale ani za ten svet to neviem najst. A bezpecne to bolo spravne riesenie, len si to uz nepamatam. Nejde o to, ze by som bol lenivy stiahnut Nero Burning Rights prave teraz, ked to potrebujem, ide mi o ten princip...opat sa k tomu dostat a naveky vekov si to sejvnut do mozgovne. Dik vopred.

Předmět Autor Datum
Tak si odpovedam sam, nakolko som to konecne nasiel a rad sa podelim s vami. Nastavuje sa v Nastrojo…
duros 24.02.2008 14:28
duros
thx, dobrý tip. kdo to má v tom jejich bordelu hledat. edit: teď si čtu, jak zní ten text, a necháp… poslední
lední brtník 24.02.2008 17:06
lední brtník

thx, dobrý tip. kdo to má v tom jejich bordelu hledat.

edit: teď si čtu, jak zní ten text, a nechápu co je neru do toho:
zásada "zařízení: omezit přístup k jednotce cd-rom pouze na uživatele přihlášené místně", anglicky tu mám policy "devices: restrict cd-rom access to locally logged-on user only".
vždyť neadmoši jsou taky přihlášeni místně, tak co ten nero blbne?
chápal bych kdyby si všímal (třeba jako acronis true image) zásady v přiřazení uživatelských práv "zálohovat soubory a adresáře" - tam bývají vyjmenované skupiny backup operátorů, administrátorů atd.
ostatně i acronis je pěkně vypečený, jeho program disk director (původní partition expert) nereaguje ani na toto nastavení, mám slabé podezření že v přiřazení uživatelských práv ověřuje seznam uživatelů pro zásadu "provádět úlohy údržby svazku", ale pro disk připojený usb může mít význam i zásada z možností zabezpečení "devices: allowed to format and eject removable media"
možná taky cokoli jiného, je v tom ještě větší bordel než jsme doufali, zkusím to otestovat zítra :(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru