Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem dlouhé nabíhání Windows

Dobrý den, nedávno jsem měl v PC nějaký vir ale dle AVG a AD aware 2007 je už můj PC zdravý :-) nicméně od té doby mi při zapnutí PC nepřiměřeně dlouho trvá nabíhání windows. Když se objeví ta černá obrazovka s logem winXP a dole běhají ty mordé čtverečky tak je to OK (proběhnout se 4 krát -to si myslim že je ok, teda aspoň se to od posledního formátu výrazně nezhoršilo), ale při modré obrazovce s nápisem Vítejte se čekání velmi prodloužilo. Nevíte někdo, co se v tu dobu děje? Kde mám hledat problém? Děkuji

Změna kategorie, původně: Software. Windows jsou operační systém. (karel)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To je takto tazko. Dobre je ak AVG najde nejaky vir tak si opisat presne aky vir to bol, alebo si po… poslední
MM.. 22.02.2008 09:56
MM..

To je takto tazko. Dobre je ak AVG najde nejaky vir tak si opisat presne aky vir to bol, alebo si pozri dodatocne niekde v logu avg ze co bol za vir a co avg robil, a podla nazvu si najst na internete ze ako ho korektne odstranit.
Dlha doba spustania moze suvisiet s blbo nastavenou sietou (hlada to dhcp server alebo nejake sietove disky ktore neexistuju apod) alebo moze to suvisiet s nejakymi zbytkami viru ktore sa este spustaju pri starte Win apod.
Takze zistit v avg ze co to bol za vir, alebo skontrolovat co sa spusta po starte (mozes napr. skusit aj program hijackthis)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru