Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nenaběhne notebook

Dobrý den,

dnes jsem si kopíroval do notebooku dvd fotek, napsalo mi to hlášku, že mám málo místa na disku, tak jsem to přešel, protože jsem neměl zrovna čas mazat nepotřebná data a vypnul jsem ho. Později (o pár hodin) ho chci zapnout a nenaskočí mi obrazovka jinak energie není problém, myš svití, CDMA svití, kontrolka, že NB by měl fungovat taky svítí, ale proste obrazovka nejede. Zkoušel jsem to napojit na normalní LCD od stolního počítače a nic.

Nevíte někdo co by s tím mohlo být ?? A jak případně připojit NB k jinému počítači a vymazat nějaká data, aby to fungovalo ?? Jinak mám AmiloPro 3405 (CoreDuo 1,6 Ghz, GMA 950, 1 GB ram a Win XP)

Díky za odpověď !

Předmět Autor Datum
Ak nevidis ani uvodny vypis/obrazok BIOSu, tak urcite nie je problem miesto na disku, ale mas nejaky…
MM.. 25.02.2008 18:54
MM..
právě, že se nedostanu ani do BIOSu. Baterku jsem zkoušel taky vyndat a zapnout to jen na el. proud,…
whitex 25.02.2008 18:59
whitex
Nie. Vypni ho z nabijacky a vyber aj akumulator a nechaj to tak (bez energie) napr. pol hodinu, nech…
MM.. 25.02.2008 19:06
MM..
ok... vyzkouším to tak. Díky za radu! Potom napíšu jak to vypadá.
whitex 25.02.2008 19:08
whitex
tak s notebookem to nic neudělalo. do reklamace se mi to nechce moc dávat, to budu bez noťase tak mě…
whitex 25.02.2008 20:22
whitex
Muzes byt mesic bez notase, nebo si ho muzes vystavit na polici a koukat na nej celej zivot :)) Pri… poslední
Boeing 26.02.2008 07:12
Boeing

Ak nevidis ani uvodny vypis/obrazok BIOSu, tak urcite nie je problem miesto na disku, ale mas nejaky HW problem s notebookom. Skus pripojit nabijacku, skus ho uplne vypnut (5sekund zapinacie tlacitko) prip. aj vytiahnut akumulator, a zapojit a znova zapnut apod.
Ak nieco vidis tak napis co vidis a kedy to zmizne. Ak vidis aspon uvodnu obrazovku Win, tak tesne predtym mackaj F8 a skus nudzovy rezim.

právě, že se nedostanu ani do BIOSu. Baterku jsem zkoušel taky vyndat a zapnout to jen na el. proud, taky nic. Úplně vypnout jsem taky právě zkoušel. Nevím co mám dál právě zkusit. Když ho zapnu, tak se tvaří jako kdyby normalně fungoval, ale při zápínání byl vždycky právě slyšet HDD a teď není. Ještě mě napadlo ho nechat úplně vybít, ale nevím jestli to pomůže.

Nie. Vypni ho z nabijacky a vyber aj akumulator a nechaj to tak (bez energie) napr. pol hodinu, nech sa v NB vsetko vybije. Potom strc akumulator, strc nabijacku, zapni, ak to nepomoze a ak obraz nejde ani z externeho vystupu ani na interny display, tak je NB s najvyssou pravdepodobnostou vadny a vyzaduje servis.

Muzes byt mesic bez notase, nebo si ho muzes vystavit na polici a koukat na nej celej zivot :))

Pripadne zkus opravu v autorizovanem servisu, ale priprav se, ze takova oprava se muze vysplhat az na nekolik tisic v zavislosti na konretnim problemu. Takze reklamace bude asi to nejlepsi, max. lhuta pro vyrizeni reklamace je 30 dni.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru