Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Video - živé kreslení do videa(.avi)

Vy editoři, moderátoři, či jak si vlastně říkáte - já jsem se tady neobjevil proto abych vyniknul (nemám to už ve svém věku zapotřebí) nebo někoho urážel, ale PROTO, ABYCH SE POUČIL! Za to, že se to takhle zvrtlo si můžou sami zdejší návštěvníci podle přísloví "Jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá". Až na jednu se zde totiž neobjevila žádná konkrétní rada, ale arogance a posměšků celý pytel. Mimochodem, všimli jste si vůbec svých počítadel, kolik lidí to tu sleduje jen zpovzdálí? Zeptal se mně snad někdo na něco konkrétního? Čím to asi bude?
A k té Vaší čestnosti: Jsem majitelem firmy a jak byste měli vědět, firma si nemůže dovolit nelegální sofware. Z toho vyplývá, že až na několik trialů k vyzkoušení mám všechny počítače osazeny legálními programy! Takže nějaký čas ještě tady počkám na případné dotazy či rady a potom se "vrátím do hrobu"!

Doporučuju ponechat toto posledním příspěvkem v threadu, názor na toto vlákno ať si udělá každý sám, IMHO není potřeba o tom diskutovat. (Vladimir)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny