Předmět Autor Datum
Asi nema velky vyznam zakladat 3 thready denne s podobnym problemom. Dnes vam uz boli poradene stran…
2laak 02.03.2008 01:37
2laak
Tak Google "řekni", že je máš ručně. addurl Taktéž je zaregistruj v co nejvíce katalozích a vyhledáv…
Kráťa 02.03.2008 02:11
Kráťa
Jde to po pořadě : a) zaindexnovat b) optimalizovat a) ještě nemáš, google tě nezná - na to má vliv… poslední
AZOR 02.03.2008 09:53
AZOR

Asi nema velky vyznam zakladat 3 thready denne s podobnym problemom. Dnes vam uz boli poradene stranky na SEO optimalizaciu. Tieto stranky si prestudujte. Takisto mozete vygooglovat dalsie clanky o SEO. Tato problematika je na dlzku knihy a nie je to 10 minutova zalezitost. Napriek tomu, zaklady (zakladne pojmy a navyky) sa z vyssie uvedenej stranky naucit da. Ale to chce tie stranky prestudovat.

Takisto nemozete cakat, aby vasu stranku zacal google indexovat hned po jej uvedeni. Najprv sa o nej musi dozvediet. Pomozu spatne (spätné) odkazy a dalsie techniky, o ktorych sa docitate na tych istych strankach venovanych Vyhladavacom.

Ziadny rychlokvasny kurz na dokonalu SEO optimalizaciu neexistuje, ale dodrzanim niekolkych zasad pri tvorbe webu si znacne zlepsite sance pri hladani vo vyhladavacoch.

Prajem skore uspechy. :-)

ps: Sakra, ja som si vas pomylil s Jirkom. :-D Sorry

Tak Google "řekni", že je máš ručně.
addurl
Taktéž je zaregistruj v co nejvíce katalozích a vyhledávačích. Problematika SEO je opravdu tak na knihu. Nicméně ty úplné základy shrnuté na jedné stránce najdeš na
vyhledavace.html

Jen tak v rychlosti. Místo
<title> TJ Sokol Slapy|úvod </title>
by asi bylo lepší
<title>TJ Sokol Slapy - fotbalová mužstva</title>
a někam hned za <bod> propašovat <h1>, například
<h1>TJ Sokol Slapy - úvod</h1>
Totéž na každé stránce, takže místo
<div align="center"><b><u><font size="2pt" face="arial">Download</font></b></u></div>
<h1>TJ Sokol Slapy - download</h1>
atd.
Mimochodem zkoušel sit kliknout na nějakou položku v menu? U všeho mám 4O4. Doporučuji pojmenovávat soubotry bez mezer, bez diakritiky a vše malými písmeny. neplete se to, nemusí se na to myslet a stránky se zobrazí i na serveru kde je Linux, jelikož Linux rozlišuje u názvů veliokost písmen (narozdíl od Windows).

Jde to po pořadě :
a) zaindexnovat
b) optimalizovat

a) ještě nemáš, google tě nezná - na to má vliv způsob jakým se snaží nechat zaindexovat - nejlepe zpětným odkazem (zatim jen zde a ic.cz) - google tě nejprve musí navštívit (nejprve objevovací bot, pak indexovací, pak 48hod pauza, pak budeš zaindexovanej) . Tudíš keywords, description ještě ani nepoznal a vubec to momentálně nemá vliv a dokud tě nezaindexuje

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru