Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Instalace Windows XP SP2: maže vůbec úplný formát NTFS data na disku?

Právě že ano, projevují se ty samé chyby, dokonce třeba některé hry jedou bezchybně, jiná se stejnou náročností, od stejného výrobce a se stejným typem instalačky se sekají, dokonce na naprosto stejných místech jako předtím. Občas se stane že kursor myši jde, ale vše ostatní se zastaví, někdy zatuhne i ten a přímo na ploše, naprosto bez zátěže.
Jinak C:\ disk má jen 160Gb, to musí Win XP s SP2 zvládnou rekreačně, druhý disk D: má 200Gb ale ten jsem neformátoval, mám tam důležité zálohy. Vypálit nejdou, protože spuštění vypalovačky nebo DVD čtečky často vede k MCE a pádu do modra, což samo o sobě signalizuje neodstranitelnou hardwerovou chybu kterou Athlon včas oznámí. Zas to vypadá na řadič Ide desky. To beru, ale není mi jasné, jak to že úplný formát NTFS skutečně pravděpodobně nesmazal některá data na disku. S tím jsem se ještě nesetkal, i když už jsem slyšel tvrzení že např. MBR sektor dokáže úplně vymazat pouze formát FAT 32.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny