Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Externí disk pro vysokou zátěž?

Poté, co mi odešly dva externí disky WD My Book (oba 2.5 palce) hledám externí disk - dvouapůl či třiapůlpalcový - co vydrží vysokou zátěž. Tou mám na mysli masivní kopírování malých souborů (cca 200 až 600 MB celkem) a to opakovaně, řekněme dvě hodiny v kuse.

Poradíte mi něco, co takovou zátěž vydrží?

Pavel

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já bych si koupil externí box 3,5 z kovu a dal dovnitř buď starší disk a koupil si do pc větší nebo… poslední
MM_tank 07.03.2008 00:15
MM_tank

Já bych si koupil externí box 3,5 z kovu a dal dovnitř buď starší disk a koupil si do pc větší nebo tam dal nějaký co nejmíň topí /nejspíš samsungy viz test disků/ nebo bych tam dal disk kterým momentálně víc fandím /wd a provedení sata/.

Mám myslím podobné dva boxy tohoto výrobce product.jsp, ale je to usb i fw a sehnal sem je za půlku v doprodeji;-) Živím tam strší disky proto pata.

Všiml jsem si třeba i toho že napájecí adaptér dává napětí 5voltů i 12voltů a je tedy i kvalitnější než většina boxů které jsou napájeny 12v a vevnitř si to na upravují na potřebných 5v pro elektroniku disku - -což znamená že se boxy víc zahřívají.

LAN disky jsou podle mě pro tebe nepoužitelné díky šílené pomalosti-často skutečná rychlost jako kdysi s 10mbit síťovkama/ =jedno cdčko za 15-20minut/. Viz jakýkoliv test lan disků. To už si můžeš postavit nějaký miniserver s 1gbit síťovkou, bez sw a disků to vyjde tak na trojku / s novým hw/.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru