Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém s MS Word

Když spouštím Word, ukazuje se mi, že SYSTÉM PŘIPRAVUJE INSTALACI, pak že mám POČKAT NA DOKONČENÍ KONFIGURACE PRODUKTU Microsoft Office XP Professional s aplikací Frontpage a nakonec se ukáže Chyba: INSTALAČNÍ PROGRAM NEMŮŽE NAJÍT POŽADOVANÉ SOUBORY,ZKONTROLUJTE SÍŤOVÉ PŘIPOJENÍ NEBO CD-ROM...A když se konečně spustí Word, tak jsou na rozích dokumentu nějaké divné šedé rožky ( |_ ). Word je v zobrazení - rozvržení při tisku. A když spouštím nějaký dokument ve Wordu, tak se mi též ukáže ta chyba a pak se Word ani neotevře(až když dám "Nový, nebo otevřu doc. Ctrl+V) Vždycky ten Word pracoval správně. Nevíte proč se toto děje?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Chybu typu "SYSTÉM PŘIPRAVUJE INSTALACI," som riesil u kolegu standardnym sposobom: 1. preinstalacio…
mabrik 19.03.2008 14:50
mabrik
Tak už jsem to vyřešila a pomohla mi rada od BieLa. V Programy - Nástroje sady MS Office - Jazykové…
Larry 19.03.2008 15:06
Larry
Prima :-) poslední
BieL 19.03.2008 16:36
BieL

Chybu typu "SYSTÉM PŘIPRAVUJE INSTALACI," som riesil u kolegu standardnym sposobom:
1. preinstalaciou
2. odinstalovanim a znovu nainstalovani Office
3. vynadanim do ..., lebo na plochu si stiahol program a nie odkaz na Word. Kedze mu chybali ostatne subory, tak samozrejme chcel neustale instalovat.

Tak už jsem to vyřešila a pomohla mi rada od BieLa. V Programy - Nástroje sady MS Office - Jazykové nastavení sady MS Office odebrala ze seznamu aktivovaných jazyků všechny kromě češtiny a angličtiny. Už ve Wordu nemám žádné šedé rohy:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru