Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Změna hlasu

Dobrý den,potřeboval bych poradit.Zabývám se tvorbou videa.Jistě znáte hluboký hlas z hollywodských trháků (takovýto one man,one chance a takový ty blbiny).Dělaáme prjekt do školy.Má to být nějaká reklama.Napadlo mě,že udělám filmový trailer (Black Hawk Down).Jenže,žádného člověka co má takový hlas neznám.Napadlo mě,jestli neexistuje nějaký program na změnu hlasu,resp,že bych mluvil do sluchátek a ono to ten hlas měnilo na ten hluboký.
Předem dík.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nástroj Nera Upravovat hudbu pod položkou Tools/Transpose tohle dokáže. Edit: Tak jsem to zkoušel,…
marekdrtic 10.03.2008 17:49
marekdrtic
A musim naistalovat celej nero balík,když tu funkci chci.Nemám totiž s tímto balíkem dobré zkušenost…
Teplomet 10.03.2008 18:20
Teplomet
Audacity by to měl taky uměl...
MaSo 10.03.2008 18:21
MaSo
Zkusil jsem pomocí Audacity změnit nějaký hlas na hlubší a po týdnech experimentů byl výsledek poměr…
JM 10.03.2008 21:34
JM
Fake Voice… poslední
Pleskot 11.03.2008 11:55
Pleskot

Zkusil jsem pomocí Audacity změnit nějaký hlas na hlubší a po týdnech experimentů byl výsledek poměrně dobrý. Hlas je od úplně klidného až po vřískavou hysterii. Když nějak potlačím to sípání a skřeky, ta klidná pomalá část zní jakoby mluvil v sudu nebo v prázdné vykachlíčkované místnosti nebo jak to popsat. A když uspokojivě upravím klidnou část, ta vyšší neartikulovaná zní jak ženská. :-D A když zkusím oboje jedno po druhém, je z něj robot. :-(

Není tu někdo, kdo s tím umí zacházet? Zkusil jsem hledat v gůglovi, ale našel toho až přesmoc, a já usoudil že se koneckonců nechci stát odborníkem na zpracování zvuku. Chci si jen změnit tenhle hlas a pak to pustit z hlavy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru