Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vltavastores.cz: podvod...?

Při nejlepší vůli jsem nezvládl lepší titulek.

Přišel mi mail od (snad!) vltavastores.cz, provozují např. eshop Cybex.cz, kde několikrát do roka nakupuju. Znění:
Vážený zákazníku Vltava Stores,

ve spolupráci s přední českou bankou pracujeme na spuštění nového platebního nástroje, který je vyvíjen se záměrem přinést do internetového nakupování maximální možnou bezpečnost při zachování vysoké rychlosti a pohodlí při placení.

Platební nástroj bude veřejnosti zpřístupněn v polovině dubna 2008. Nyní hledáme 500 nejzkušenějších zákazníků, kteří dostanou jako první v zemi přístup do tohoto platebního nástroje a ve striktně neveřejném provozu jej podrobí zkoušce. Tito zákazníci na základě svých nadprůměrných zkušeností s internetovým nakupováním ovlivní funkční parametry systému a spoluvytvoří finální podobu tohoto nového platebního nástroje.

Dovolujeme si Vás oslovit jako jednoho z několika desítek nejzkušenějších a nejaktivnějších zákazníků, využívajících služeb naší společnosti s nabídkou spolupráce při otestování tohoto nového nástroje.

V tuto chvíli podléhá projekt ještě určité míře utajení, proto Vám nyní s omluvou nesdělíme více detailů. Pokud Vás naše nabídka opravdu zaujala, vyplňte prosím během 48 hodin registrační dotazník vytvořený bankou v odkazu níže. Zdůrazňujeme, že dotazník neobsahuje žádná citlivá data osobní povahy, jde zde o Vaše názory na různé aspekty internetového nakupování a jedinými údaji o Vás jsou e-mailová adresa a PSČ. Dotazníky budou následně zpracovány a do konce března obdrží vybraní zákazníci pozvánku od marketingového ředitele spolupracující banky.

Následuje odkaz na survey.easyresearch.cz (nedal jsem přesnej odkaz, jen část) a podpis.

Přiznám se, že nevím, co dělat. Máte někdo podobnou zkušenost?

Pavel

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Stejný mail rozesílala i letuska.cz. Asi to nebude podvod. Co jsem tak zaslechl od vrabců, kteří se… poslední
Bimbo 13.03.2008 15:59
Bimbo

Stejný mail rozesílala i letuska.cz. Asi to nebude podvod. Co jsem tak zaslechl od vrabců, kteří se pohybují v branži, a kteří se poflakují po střechách bankovních domů, tak snad za tím stojí ČSOB. Je to logické, banka nechce píchnout, co chystá (konkurence je velká) a proto oslovuje klienty prostřednictvím obchodních partnerů.

Vážený uživateli,
jste jedním z 5 000 nejaktivnějších zákazníků Letuška.cz a patříte tak mezi ty nejzkušenější. Rád bych Vás proto požádal o pomoc.
Ve spolupráci s přední českou bankou pracujeme na spuštění nového platebního nástroje, který je vyvíjen se záměrem přinést do internetového nakupování bezkonkurenční rychlost a pohodlí při placení...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru