Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Překopírování fotek z digitálního fotáku & plná e-mailová schránka [bylo : Prosím, poraďte mi]

Ahoj - nejprve by to chtělo nějaký výstižný titulek dotazu (šetří to čas lidem, kteří danému tématu nerozumí a větší pravděpdobnost, že to lapne někdo, kdo o tom něco ví)

U fotáku je přiložen manual, který bych jsi si měla přečíst (případně alespon otevřít) ve většině případů to funguje tim, že se foták připojí kabelem do USB a v počátači by se měl objevit nový disk - "přenosný hdd/ vysokapacitní zařízení apod" - fotky by se tam měly objevit jako normální soubory na disku a Ty je pak můžeš překopírovat na libovlné místo na pevném disku.

Ohledně místa v emaileové schránce záleží na tom, jakou schránku máš, kde, kolik máš místa a co by jsi si s tim přála uděla. V zásadě jsou dvě možnosti - zvýšit kapacitu emailu (či založit další)., nebo něco stáhnout na disk (bud jako soubory nebo třeba přes outlook). V dnešní době má většina poskytovatelů slušnou velikost emailu, která stačí na uložení spousty emailu. Největší místo budou zabírat ruzné vtipné videa - a to je taky nejefektivnější zpusob jak uvolnit misto - stahnout/smazat tohle.

Jinak by určitě mohli dvě zásáadní informace : a) Model dig. fotáku b) Poskytovatel emailove schranky

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny