Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kupa notebooku - IBM/Lenovo R61 [horuci kandidat]

ČASŤ #01
Ozivujem thread a znacim ako vyrieseny.

Tento tyzden som si konecne bol pre svoj novucicky Lenovo R61 (7732-4SG ooo ake romanticke ]:)) so 14,1" a som s kupou spokojny. Za svoje peniaze som dostal presne to, co som cakal.

Designovo ma od neho kazdy odhovaral, avsak nesklamal ma jeho business look. Presne taky mam rad.
Kvalita spracovania je podla mna este vzdy na velmi dobrej urovni (mal som moznost porovnat s povodnym IBM T42 14,1"), design je ucelny a zda sa, ze to bude notas-drzak do necasu. Kontrolky (3 je vidiet aj ked je ntb zatvoreny) svieta velmi diskretne a vobec nerusia. Panty su este vzdy zo zeleza a umoznuju skutocne vyborne uchytenie oproti lacnejsim plastovym konkuretnom. Display sa otvara dostatocne tuho a bez vole na to, aby vas presvedcil o tom, ze ten display nenechate v ruke ani po 4 rokoch otvarania.

Samotna kvalita display-a je -hmm- povedzme, ze dostacujuca. Je to ntb LCD, necakal som zazraky. Na mna je moc svietivy, ma kvoli tomu mdle farby, co riesim znizenim svietivosti (a este tym aj setrim bateriu). Zda sa mi vsak, ze display pri mojej R61 je sirsi (taky 15,4"-oidny) ako pri spoluziakovej T42. Avsak to ma len a len potesilo. Pri rozliseni 1280x800 sa da krasne prehliadat stranky, pritom mat otvoreny Instant Messenger a nejaky diskretny slovnik po stranach. Ikonky su tak akurat, keby bolo rozlisenie vyssie, asi by som na display zmuril. Takto je to maximalne idealne. Este spomeniem, ze ram displaya vlavo je asi o 1cm sirsi ako ram vpravo, pretoze je v nom wifi (a BT?) antena. Nicomu to vsak nevadi, ani si to nevsimnete. Na hornej strane ramu display-a dostal miesto znamy ThinkLight, mala diodka, ktora vam v tme osvieti klavesnicu. Na forach som cital, ze do novych Lenovo R61 15,4" montuju diody s dost hnusnym mdlym zltym svitom. Poslusne hlasim, ze do 14,1" montuju este vzdy ciro biele diodky a v uplnej tme uz pri polovicnom podsvieteni display-a vyborne posluzi dvoma prstami tukajucim.

Klavesnica nesklamala a je podla svojej povesti velmi luxusna. Pise sa na nej vyborne, vydava prijemny zvuk, klavesy su dostatocne siroke. Takisto potesi klasicke rozlozenie (insert/delete, Home/End,...) klavesov a podobne aj velky (a modry) enter. Svoju ulohu zvladaju aj multimedialne gombiky: Mute, Up & Down Volume.

Pod klavesnicou vpravo sa nachadza citacka prstov, ktoru som si zamiloval od prvej chvile. Po tom, co som si naskenoval vsetkych 10 prstov (3x) (presne ako z filmov :))), funguje bezchybne.
Reproduktory su samozrejme nic moc. Basy ziadne, pri vyssej hlasitosti chrapcia, proste reproduktory do notebooku. Kvoli kvalite reprodukcie si ich asi nikto nekupuje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny