Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kupa notebooku - IBM/Lenovo R61 [horuci kandidat]

ČASŤ #03

Este by som rad pochvalil (ne)hlucnost ntb. Pri kancelarskej praci ho nielenze nepocujem, ale ani pri prilozeni ruky k vetracim otvorom necitit ziadne prudenie zvuku. Ma velmi inteligentne riadenie chladenia, co som ocenil najma v noci. Tu si vedie ntb skutocne na jednicku.

Su veci, ktore mu mozem vytknut, avsak vsetky tieto drobne nedostatky som si uz precital od uzivatelov tu: http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t= 3821 (v sucasnosti ma ten thread 35 stran, uzivatelsky uz boli vychytane snad vsetky chybycky, nech sa uz len pojde do toho threadu ten Cinan ci Japonec poucit :-p)

Co dodat na zaver: S Lenovo R61 14,1" som spokojny a pevne verim, ze buducnost potvrdi vyhodnost tejto kupi. Kto ma rad business look, spolahlivost preverenej znacky, urcite si ThinkPady obluby. Kto chce ntb na hranie ci machrovanie pred spoluziakmi s vyblyskanym display-om, ruky prec.

Takisto davam do pozornosti, ze som vyriesil aj dalsi suvisiaci thread: Kupu batohu na ntb s 14,1" displayom.

ps: Dostal som sem na poradnu postu od jedneho moderatora, chcel som mu na nu odpovedat a pise mi to: Príjemca neprijíma správy.. Je to mozne? Snad sa sem dotycny pride pozriet. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny