Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Aky batoh kupit pre 14,1" notebook [specificke poziadavky]

CAST #01

Ozivujem tento thread len preto, aby som ho oznacil za uspesne vyrieseny. :-)

Nakoniec som si objednal (online, aby som mal moznost vratit) batoh Crumpler The Dark Side (to je ten posledny ;-)) vo full cierno prevedeni a som s nim nadmieru spokojny!

Uvediem niekolko poznatkov:

Nesporna je kvalita vyhotovenia a kvalita pouzitych materialov. Popruhy su riesene velmi elegantne, hore pri otvore do ulozneho priestoru nie je popruh vsity, ale je tvoreny z jednoliateho materialu s prednou castou. Tam, kde su popruhy namahane najviac a najcastejsie sa trhaju, je malo pravdepodobne ze sa neskor poskodi. Popruhy su dostatocne siroke, aby nerezali ramena ani pri vacsej zatazi. Su takisto vystlane, aby pri noseni netlacili plecia.

Zadna cast tasky je ergonomicky tvarovana, chrbat je podporeny hrubymi makkymi "vankusikmi" a spolu s popruhmi zabezpecuju skutocny komfort pri prenasani notebooku.
Predna cast tasky je designovo pekne vyriesena, na spodku je mierne vyoblena, co ju okamzite vyzdvihuje zo siveho radu nudnych hranatych tasiek na notebook.
Zvonku na taske uz toho viac nenajdeme, okrem trochu skryteho bocneho vrecka. Taska ho ma len z jednej strany (na pricinu som neprisiel, na druhej strane je na nu takisto miesto :-p). Vrecko je chranene zakrytym zipsom a skryva ulozny priestor pre mobilny telefon (moja Nokia 6020 padne ako uliata, sirsie telefony mozu mat problem) a este pre nejake drobne prislusenstvo, kluce od domu a pod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny