Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jde nastavit video a set top box tak, aby slo nahravat na video?

Ja tomu poradne nerozumim. Tohle me ani ve snu nenapadlo, ze ti nekdo nabidne 50 programu, ale umozni ti nahrat pouze to, co prave je pustene na TV. Video vubec nejde nastavit na to, aby nahravalo napriklad zitra v 17h, protoze nenajde ani jeden kanal... Poradne me to sere, jinak to napsat nejde. Cetl jsem ruzne po forech a nekteri tam tvrdi, ze to jde, ale muzou to byt takovi ti trotlici, co jsou vsude a tak nevim cemu verit. Na nejakym serveru jsem si precetl, ze musi byt vicetunerovy STB, ale nevim vubec co to je a jestli to resi problem, klidne bych si ho koupil, protoze obraz je o poznani lepsi. No a na tom STB nejde nastavit nahravani vubec, maji tam na to sice nejake kolonky, ale ty nefunguji. Na forum netboxu se nedostanu, nefunguji prihlasovaci udaje, ktere nam dnes dali a fungovat maji...

No STB jak jsem psal, ma jeste par konektorku na audio a jeden na video, ale vubec nevim k cemu slouzi. Co koupit nejaky kabl do toho konektoru a zkusit neco nastavit jinak?

Co kdybych koupil DVD rekorder? Je to reseni?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny