Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jde nastavit video a set top box tak, aby slo nahravat na video?

Jo prevadi to do RGB, ja uz to prenastavil i na video signal a doufal jsem, ze video pojede a pokud to STB prevadi na analog, tak proc to video nechce najit zadny kanal?

protože tam žádný "kanál" není. "Kanály" se ladí na anténním vstupu videa, ale přes ten žádný signál nejde, jde přes SCART. Tudíž musíš přepnout na tento vstup (pokud to tvé video umí) a pak budeš moci nahrávat.

Co se týká Netboxu, neznám jej (zda posílají celý multiplex či jen jeden vybraný program), ale zcela jistě vím, že tak činí O2TV (posílají jeden program). Pokud chceš přijímat celý multiplex (tj. mít možnost koukat na jeden a nahrávat druhý program), budeš muset jít do DVB-T (v souč. jen 4 české programy, malé pokrytí) nebo DVB-B. V obou případech ale budeš potřebovat zařízení se dvěma tunery a dvěma výstupy (a pak využiješ staré video), nebo dvoutunerový HDD rekordér (pak staré video můžeš vyhodit).

P.S.: Tak jako tak ses měl před výběrem poradit s nějakým TV odborníkem, určitě by ti poradil a navrhl řešení dle tvých požadavků.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny