Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jde nastavit video a set top box tak, aby slo nahravat na video?

No takze jak to ctu, tak jedine reseni je 3 a to v podstate taky nepripada v uvahu, protoze ho nedam dohromady. No a i kdybych nekoho zaplatil, tak jeste aby bezely 1-2 pc aby to jelo, je nesmysl a prici se mne to. Je to jako drbat se pravou rukou za levym uchem a kvuli nahrani par dokumentu stavet doma skoro mensi fabriku na nahravani se mne teda urcite nechce. Proste zlatej analog. Pripada mne to situaci, kdy si jdes koupit telefon a tupe predpokladas po predchozich zkusenostech, ze by mohl umet posilat treba sms a on to neumi. Pak zbyva jen "udelej si sam". Uz ted mam 4 ovladace a mam toho plny zuby a to mne nefunguje nahravani. Jen porad nechapu, ze to dnes nikomu nevadi nebo jestli je zatim tak malo lidi na digitalu a problemy prijdou az lidi hromadnejc zacnou prechazet nebo jestli nikdo nenahrava. Nevim.
Skoda, ze ty firmy co zminujes ve 4 uz davno nejsou. Jenze na druhou stranu kolik je lidi, kteri resi nahravani... Mozna proto tady zadna takova jeste neni.
Je uplne silena vec, ze v kazde reklame na elektro obchod mas nekolik druhu HDD rekorderu, ale uz nikdo ti nerekne, ze si na ne v podstate nenahrajes nic a po koupi je muzes dat do sklepa nebo na pudu nebo rovnou do popelnice - pokud teda nemas v umyslu nahravat Rodinny pouta nebo politickou debatu. Porad mne unika, proc je to tak slozity, kdyz je to digi. V podstate co dostanes do PC, tak muzes nahrat, editovat atd. a ja jsem si blahove myslel, ze tohle bude podobny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny