Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jde nastavit video a set top box tak, aby slo nahravat na video?

Jo, vim, ze musis mit 2STB nebo 1 se 2 tunerama. Problem je v tom, ze 1 z tech poskytovatelu umoznuje nahravani na jimi dodany STB, ale nikdo z jejich tech. podpory nevi (nebo to nemuzou rict), ktery z kanalu je sifrovany nebo kodovany nebo co to je.

V principu jde o to, ze ja to potrebuju z toho jejich blbyho STB dostat do PC a prehrat si to v PC kdy chci a to pry nejak jde (pokud nenarazis na sifrovany program, ale ktery to je, ze?). Takze predppokladam, ze po par dnech hledani po forech, bych to nejak udelal nebo pokud je v jejich STB klasicky HDD, tak ze bych ho nacpal do PC, ale co delat, pokud to bude sifrovany a neprehraju to? Pak su nahranej. Kopii mam, takze ze zakona to umoznili, ale nemuzu si ji prehrat v PC, coz je pro me dulezity. Video uz mam ruzne popripojovany, ale proste to na video nic nenahraje. Pry to nejde, to rikali i ruzne lidi na forech. Druha vec je, jak zkuseni byli. Na video i ted jde nahravat to, co zatim vysilaji v analogu. Jenze ty 3-4 programy o ktery mne jde, jsou jen digi.
Asi si vezmu od nich do pronajmu ten jejich smejd a zkusim ho rozmontovat a uvidim.

Nikde verejne nic nepoustim, ale chci si vyrezat reklamy a nektery casti, ktery nepotrebuju a vysledek si chci ulozit. To je vse co potrebuju a tuto zakladni vec, nejde proste jen tak udelat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny