Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jde nastavit video a set top box tak, aby slo nahravat na video?

Tak skoro 40 minut jsem to ted zkousel a nic. Nefunguje to. Tohle jsem delal uz kdysi, jak jsem si vzpomnel. Takze jsou dve moznosti. Delam to porad blbe nebo je blbost cos napsal. V navodu k videu to podle myho urcite nebude. V tu dobu snad STB ani nebyly, ale to je jedno.
Na televizi nemam nic oznaceno jako AV. Je tam EXT 1 CVBS, EXT 2 Y/C, EXT 3 CVBS, do kteryho mam zapojenej STB a pak analogovy vysilani.
Na videu mam na ovladaci pouze EXT LINK, TV ASPECT, TV/TEXT. Vyzkousel jsem vsechny ruzny kombinace prepnuti jak na videu, tak na TV a nikdy se nezobrazilo nic pres video. Vzdy jede jen to, co leze ze STB do TV. Kdyz zapnu na videu nastaveni, tak je viditelny na TV pouze v pripade, kdy je na TV zapojeno EXT3.

STB mna 2 SCARTy. Jeden oznacen jako TV a druhy VCR. Kabel do videa mam z toho konektoru VCR. Na videu jsem nasel 2 konektory SCART 1 AV (TV) a druhej 2 AV (Decoder). Kabel ze STB vede do AV1. Jediny co me ted napadlo, je nacpat to do AV2.
Tak ted kdyz jsem SCART zapojil do AV2/ DECODER na videu, tak jde nahrat to, co je na obrazovce, ale nejde se dostat do nastaveni videa. Tam se dostanu pouze kdyz zapnu SCART z STB do AV1 na videu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny