Předmět Autor Datum
Už jsem asi nějak unavený jde samozřejmě o Bookeen Cybook Gen3.
Pak 28.03.2008 22:29
Pak
Nikdo s tím nemá skušenost?:.(
Pak 02.04.2008 17:40
Pak
Je to zatim hodně nová věc. Podle informací používá elektronický inkoust, na nabití by měla vydržet…
Jan Fiala 02.04.2008 18:31
Jan Fiala
Ahoj. Mam Cybook 2 mesiace, a precital som na nom 2 knihy. Urcite by som ti doporucil kupit si aj pu… poslední
sveco 07.07.2008 14:44
sveco

Je to zatim hodně nová věc.
Podle informací používá elektronický inkoust, na nabití by měla vydržet asi 8000 stranek (ve skutečnosti o něco méně). Umí soustu různých formátů a bez problémů i české znaky.

Pokud nemáš PDA a hledáš něco na čtení knížek, tak tohle je v současné době věc, ktrá se mi líbí. Je mnohem lepší než konkurence od Sony.

Ahoj. Mam Cybook 2 mesiace, a precital som na nom 2 knihy. Urcite by som ti doporucil kupit si aj puzdro, bez neho je prakticky nepouzitelny mimo domu.
Plusko je vydrz baterie (zatial som ho nabijal iba raz, nepouzivam mp3), minus asi bude nemoznost zaradit knihy do podadresarov (ale slubuju ze to vyriesi firmware), a niekedy pomali reaguje na tlacitka. Pdf tiez otvori iba mensie a bez velkych obrazkov. Necakaj ze rovne tam nacpes pdf nejakej knihy od microsoftu, a ze to pojde bez problemov. Ale ked potrebujes jednoucelove zariadenie, ktore budes vyuzivat iba na citenie knih, vo formate pdb, prc alebo txt, tak je to spickove zariadenie, a kvalita zobrazenia textu je vyborna.
V celku som s Gen3 spokojny. Cena mu je dost vysoka, tak ze ak ti nesuri, radsej este pockaj s kupou. Ak cena nie je problem, tak urcite radsej Cybook ako sony reader alebo kindle.
SJ.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru