Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ASI ZVUK

..po nainstalování XP se po spuštění ozve potřeba nainstalovat AUDIO DEVICE ON HIGH DEFINITION AUDIO BUS..Mám základní desku "MSI K9A2 CF" a ovladače z přiloženého CD jsem nainstaloval..Na netu jsem objevil nějakou spojitost s grafickou kartou ATI..Já mám ATI 2600 HD..Jenom dotaz..jaké ovladače vyhledat a nainstalovat? Zvuk chodí akorát žlutý otazník v hardwearu mně otravuje..

Předmět Autor Datum
ovladače se instalují v pořadí: ovladač chipsetu boardu, pak ovladače do něj zapíchnutých periferií.…
lední brtník 04.04.2008 13:31
lední brtník
Potrebujes pravdepodobne ovladace pre onboard zvukovku, chod na web vyrobcu zakl.dosky a stiahni a n…
MM.. 04.04.2008 13:38
MM..
okrem normálnych ovládačov treba inštalovať aj KB888111 t.j. microsoft UAA bus driver for high defin…
ogl 04.04.2008 14:40
ogl
Je to "ATI HDMI Audio" integrovane na graficke karte. Potrebujes origos instalacku od GK, v instalac… poslední
mif 04.04.2008 15:08
mif

ovladače se instalují v pořadí: ovladač chipsetu boardu, pak ovladače do něj zapíchnutých periferií.
není moc jasné co jsi instaloval, v jakém pořadí, jaký máš chipset (tvoji desku neznám), co ti nehraje a u čeho je žlutý otazník.

nemáš náhodou na boardu integrovanou zvukovku, která není v biosu vypnuta ani ve windows zakázána, a navíc externí zvukovku v pci slotu?

Potrebujes pravdepodobne ovladace pre onboard zvukovku, chod na web vyrobcu zakl.dosky a stiahni a nainstaluj ovladac pre onboard zvukovku.
Inac MSI CD s ovladacmi je dementne, niekedy sa tvari ze ovladac nainstaloval a pritom ho nenainstaloval, skus tam strcit to CD a preinstalovat ovladac onboard zvukovky. Nechapem ako mozu ludia kupovat MSI ja uz MSI kupovat urcite nebudem.

okrem normálnych ovládačov treba inštalovať aj KB888111 t.j. microsoft UAA bus driver for high definition audio,ovšem pozor ,každá verzia windows má svoj KB888111.t.j. iná verzia je pre wxp sp1,iná pre wxp sp2,iná pre ws2003... atď

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru