Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problemy s icq na firemním počítači

Ahoj,mám firemní počítač a chtěla jsem nainstalovat novější verzi icq6 ale nejde to. Najede akorát tabulka "Install Shield Wizzard" kde se píše že za chvíli bude instalace pokračovat a pak počítač pípne a naskočí tabulka kde je jen tlačítko OK. Dál už instalace nepokračuje.

Taky jsem zkoušela nejdřív odinstalovat icq5 ale píše mi to tohle: "this software was installed under an account with administrator rights. You should log onto an account with administrator right to unistall this software." Ale já jsem samozřejmě v počítači přihlášená tak to prostě nechápu... Neporadí někdo co s tím?

Díky předem!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Počítač to není můj, ale tátův, a icq 5.1 sme tehdy bez problému nainstalovali. Ted sem ale právě ch…
Cheridee 05.04.2008 15:15
Cheridee
a icq 5.1 sme tehdy bez problému nainstalovali ICQ 5.1 nepotřebuje pro instalaci administrátorská p… poslední
DarkHorse 06.04.2008 11:53
DarkHorse

Počítač to není můj, ale tátův, a icq 5.1 sme tehdy bez problému nainstalovali. Ted sem ale právě chtěla nainstalovat mu icq 6 abychom si přes to mohli volat (protože volání přes skype nám dost často padá a přes icq 5 sme si vloni volali v pohodě). Takže tu hlášku prostě nechápu, ale asi s tím teda nic neuděláme :(

Nemůžete mi někdo poradit alespoň jiný program na telefonování který funguje i v případě když je volání přes Skype hodně špatné?

Díky!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru