Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chybný cluster, obnova systému (Acronis TrueImage)

Nejsem ani originální provokatér, ani jsem záměrně nepostoval.
Ať byly tvoje důvody či motivace jakákoli, já tě slušně, a to zdůrazňuju, slušně požádal o to, abys odpovídal na konkrétní příspěvky. Doteď to nerespektuješ. A nesnaž se nám namluvit "že to neumíš". V tomhle bodě se s tebou nemám dál o čem bavit.

... kdy Pavel, pro kterého to bylo hlavně určeno, ztratil takříkajíc nit, a začal něco vyprávět o umisťování reakcí.
Hezkej pokus odvrátit pozornost a hodit problém na druhýho. Problém nevznikl tím, že já ztratil niť, ale v tom, že nerespektuješ logiku umístění odpovědí.

Chyba sektoru je obsáhlé téma a pokud by chyba byla taková, jak jsem ji ohodnotil a pochopil já, byly moje informace správné a nebyly určeny pro něho.
Já hned v úvodu napsal, že cluster byl opraven programem chkdsk. To je snad dostatečná informace a netřeba dalších spekulací, ne?

Ale pak se tady objevil další dřevěnej ometák, který zjevně nechápe, co je to udělení dohližitelské moci. I ten začal takřka ve stejném okamžiku a zjevně ze stejného důvodu o tomtéž.
Tys byl první, kdo tady někoho napadl neslušným výrazem, nám docházela trpělivost, přesto jsme tě upozornili korektně. Poradna je moderovaná, respektuj pravidla a zvyklosti, nebo jdi dál. Poradna se nebude přizpůsobovat tobě.

Sbohem...

Pavel

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny