Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou klávesnici k HTPC

Minulý týden jsem při hledání vhodné základní desky narazil na tento pro mě naprosto nový specializovaný druh počítače a zjistil že to je přesně to co potřebuji.
Víceméně jsem si poradil se vším (jak moc dobře uvidím později) ale potřebuji jen vhodnou klávesnici.
Rád bych věděl jestli je dostačující jednodušší klávesnice bez numerické části vpravo a s integrovanou myší nebo něco jako je ta klávesnice od Microsoftu s dálkovým ovládáním pro win xp mce. Rád se sznámím s Vašimi zkušenostmi.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak ještě jednou děkuji, tu BTC jsem zavrhl když tam prodejce umístil některé doplňující údaje. Ješt… poslední
zdenekhribek 07.04.2008 18:02
zdenekhribek

Tak ještě jednou děkuji, tu BTC jsem zavrhl když tam prodejce umístil některé doplňující údaje. Ještě jsem večer hledal a rozhodl se zkusit na aukru bojovat a tu od Microsoftu. A pokud neuspěji tak bych zkusil Genius LuxeMate 810, nevypadá špatně a dá se koupit za tisícovku. Škoda že obchod kde nakupuji má jen IoneScorpiusP20 - (http://www.adshop.cz/inshop/klavesnice/ionescorpius p20-mce-vista-prem-keyb-usb-cz-2-4ghz+id-21000045.h tml
Pracuje na 2,4 ghz, lze dobíjet, ale ten klobouček myši ale vypadá podobně jako u té BTC kde mě Touchwood varoval. Zkoušel jsem o ní něco najít, dost je v nabídkách e-shopů ale hodnocení a recenze nic. Ještě se podívám na stránky www.mach4.cz věnované htpc. Děkuji za pomoc!!!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru