Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem DELPHI - komunikace s jinou aplikací

Žádné fórum o Deplhi (česky) jsem nenašel. Všechny odkazy vedou už na neexistující servery, tak proto Vás tu zde musim otravovat.

Chtěl bych pouze radu, žádný výsledný kód. Můj bratr tráví hraním poč. her hodně času a já jsem dostal od otce za úkol, abych udělal program, který bude zasnamenávat, jak dlouho daná aplikace běží. A jakmile dosáhne hodnoty 2 hodiny, aplikaci ukončí. Vím přibližně, jak na to. Jediné co nevim, jejak zjistit, jestli daná aplikace běží (např wow.exe), a pak, jak ji ukončit. Podotýkám, že jediné, co umím je pascal a delphi, ale na žádné profesionální úrovni.

Děkuji za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Všem moc děkuji za rady. Chci jen upřesnit pár věcí. Bratr má sice admin účet (protože se přihlašuje…
teh 09.04.2008 15:16
teh
Zdarec, Jednoduchší to určitě je... Co tak mu zpřístupnit jeden účet (na hraní her,když třeba není n… poslední
BinTrix 15.05.2008 17:17
BinTrix

Všem moc děkuji za rady. Chci jen upřesnit pár věcí.
Bratr má sice admin účet (protože se přihlašuje na otcův), ale je mu 12 a pc moc neumí. Takže si nic takového vypínat nebude. A kdyby ano, tak mu udělám guesta.

Druhá věc je ta, že on na pc může hrát. Ale má povoleno 2-4 hod. A když třeba není nikdo doma, tak hraje, a když příjde otec, tak řekne, že to teďka zapnul.

A třetí věc je ta, že fakt nejsem žádnej profík, takže to, co mi tu radíte sice chápu, ale nevím, kde to najdu, ani jak to udělat ... :-(

Myslel jsem, že to bude poněkud jednodušší.

Zdarec,
Jednoduchší to určitě je...
Co tak mu zpřístupnit jeden účet (na hraní her,když třeba není nikdo doma) a do složky "po spuštění"(případně registry) hodit *.bat s SHUTDOWN -s -f -t 7200 -c "Stačilo parch....!".
To jen tak v rychlosti co mě teď napadlo,ale možností je určitě kopa...
zdarec.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru