Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Notebook sa po vypnuti znova zapne

Tak, poslusne hlasim, notebook sa po 2 tyzdnoch vratil zo servisu. Vadu sa podarilo odstranit. Ako, to tazko povedat, skusim odpisat zo servisneho protokolu:

vymena planaru (vie niekto, co to je?), reinstall OS, test

A notebook funguje. Niekolko negativnych skusenosti, ktore som registroval pri reklamacii (ide o IBM servis, Vajnorska 100/A, Ba, uviedol by som aj meno technika, avsak ma necitatelny podpis):

1. a co je najnehoraznejsie: technik mi zabudol vratit 6! (slovom: šesť) skrutiek, ktore mi drzia zospodu klavesnicu a podpierku ruk. Zistil som to tak, ze palmrest (ta podpierka ruk) ma asi taku volu ako babickina 60 rocna postel a hybe sa hore-dolu.

2. k ntb som dostal OEM licenciu na WinVista Business, avsak technik mi OS preinstaloval na WinVista Ultimate. Toto ako vysvetlim BSA? IBM si vezme zodpovednost na seba? Ked ja mam serialove cislo len na Business verziu? Ak mi preinstaloval aj skrytu particiu na Ultimate, tak dovi dopo s panombohom, zo servisu som dostal kradnuty OS. ]:(

3. posledna a dost iritujuca zalezitost je poskrabany horny kryt (LCDcka). Tieto TP su zname tym, ze sa lahko dochytaju, aj skrabance su na nich viditelne, material je na povrchu makky. Tak technik musi byt maniak na prstene, lebo od kazdeho tam mam signaturu - trvalu. Dakujem mu pekne. Ntb teraz vyzera zvonka, ako by som ho bol nosil v lese cez kriky dva roky. 3-[ A to bol u mna necely tyzden.

Takze aj touto cestou gratulujem tomu servismanovi. Dufam, ze s nim uz nebudem mat tu cest a ntb bude odteraz fungovat ako hodinky.

Skoda, s kupou Lenovo TP sa mi problemy len mnozia. Nikoho vsak od kupi odradit nechcem, mozno som nestastna vynimka, vadne kusy sa vzdy najdu. Ale co je iste, TP uz nie je to, co za IBM byval... :.(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny