Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Přidávám se k ostatním. Asi nikdo nebude prodávat do bazaru zaheslovaný počítač. Také málokdo si dom…
PrasatkoPee 12.04.2008 11:25
PrasatkoPee
nebo o tom pokecat s PČR špatná rada. pokud se s největší pravděpodobností jedná o kradený notebobo… poslední
lední brtník 12.04.2008 14:31
lední brtník

Přidávám se k ostatním. Asi nikdo nebude prodávat do bazaru zaheslovaný počítač. Také málokdo si doma hesluje bios jent tak pro zábavu, takže to nejspíš bude firemní stroj. Tudíž se patrně jedná o krádež. Takže vrátit a pryč od toho, nebo o tom pokecat s PČR. Zvláště, pokud je překupník navíc arogantní. Na každou svini se voda někde vaří.

PrasatkoPee

nebo o tom pokecat s PČR

špatná rada. pokud se s největší pravděpodobností jedná o kradený notebobook, a naše chrabrá policie čr to s nejmenší pravděpodobností pochopí, bude ti notebuk zabaven bez jakékoli náhrady (a jsi v pr..li - bez notebuku a bez peněz).
ale aby se překupníkům vyplatilo provozovat dál svůj zlodějský bazar (a tobě zbyl v rukách bezcenný šmejd), nemůžou mít potíže s čoi a následně s policií - proto použij předešlé argumenty: nemůžeš nainstalovat vlastní legální systém, protože nemůžeš v zaheslovaném biosu zvolit boot z jakékoli jiné mechaniky. čili okradli tě na funkčnosti notebooku, i bazarové krámy mají záruku minimálně 14dní až půl roku, pokud nevrátí prachy jdeš na čoi - a jim hrozí pokuta/zrušení krámu/policejní vyšetřování.

OT:

Na každou svini se voda někde vaří.

poku nejsi milionář nebo soudcův kámoš, na tuto dětskou říkanku zapomeň.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru