Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno WIN98 - neotevřu koš a "Tento počítač"

Dobrý večer, prosím o nějakou radu. Mám Win98 a pár dní už mám problém, že když kliknu na "Koš" nebo na "Tento počítač", neotevře se okno, takže s těmito částmi systému nemůžu vůbec pracovat. Navíc po pokusu o otevření mi počítač někdy "zmrzne" nebo se chová nějak podivně pomalu. Nevíte, čím by to mohlo být ?

Dělá mi to od chvíle. kdy jsem nainstaloval ICQ 2003Pro a vyhodil do koše instalační exe soubor k nejnovější verzi ICQ, když jsem zjistil, že mi tato verze na Win98 chodit nebude (předtím jsem se ji samozřejmě pokusil instalovat - běžným způsobem).

Když se např. podívám do C:/Windows/Plocha, tak tam ani nejsou příslušné ikony, resp. soubor ".lnk". Nevím, jestli je toto v pořádku.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
u win 98 to nastane ,pokial nejaký program prepíše knihovnu mfc40.dll a mfc42.dll nesprávnou verziou… poslední
ogl 11.04.2008 11:05
ogl

u win 98 to nastane ,pokial nejaký program prepíše knihovnu mfc40.dll a mfc42.dll nesprávnou verziou,extrahovanie pôvodných verzii z inštalačného cd sa dá pomocou msconfig,alebo aj reinštalácia internet explorera,alebo iného podobného microsofťáckeho programu vráti do systému pôvodné funkčné verzie týchto knihovien

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru