Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem napad na web - dotaz ci nazory k provedeni

Zdravym vsechny ve spolek

Zaplatil jsem si virtualni server na hostingu a krome toho, ze na nej prestehuju par webu ( ktere nejsou prilis navstevovane ) a postovni server, slouzici neziskovym ucelum, premyslim, co bych tam jeste vymyslel.
Napadla me takova dabelska myslenka, ze bych udelal web majici za ukol umoznit lidem rozsirit sve dovednosti v oboru cizich jazyku. A to formou nabidky/poptavky ke konverzaci jako prostrednik, kde by rodili mluvci/velmi dobri v danem jazyku nabizeli a lide chtejici si rozsirit sve jazykove schopnosti poptavali. Pridal bych teamspeak server ( s omezenym poctem uzivatelu, takze by bylo zahodno vyuzivat jine komunikacni kanaly, podle kontaktu Openwengo, VoIP - sip, skype .. ). Chtel bych uzivatelum umoznit web prekladat, aby skutecne plnil ucel multijazykovosti.
A ted k dotazum:
Vzhledem k tomu, ze nejsem webovym vyvojarem, sahnul bych po hotovem reseni. Premyslim co by bylo vhodnejsi, jestli vyuziti nejakeho redakcniho systemu ( CMS ) nebo radeji WIKI formu webu.
Hlasova komunikace nejde moderovat jako psany text, navic teamspeak by se urcite pokusil nekdo vyuzit k jinym ucelum nez je smysl webu. Bylo by mozne/nutne teamspeak regulovat?
Napadaji vas jeste jina uskali?
Znate nejakou podobnou sluzbu ? ( abych nemlatil prazdnou slamu - delat neco co uz existuje )

Diky moc vsem za nazor
JR

Předmět Autor Datum
Pridal som hlas za Ano. Jednoznacne by sa mi takato sluzba pacila. K realizacii nemam skusenosti, k… poslední
2laak 21.04.2008 12:05
2laak

Pridal som hlas za Ano. Jednoznacne by sa mi takato sluzba pacila. K realizacii nemam skusenosti, k tomu sa nevyjadrim. Avsak inicativu ocenujem a tesim sa na jej realizaciu. :-)

edit // Aby som bol prvy: Ponukam svojich niekolko hodin zo zivota na vyucbu madarciny, ak ma niekto nauci na oplatku co-to po english. :-p

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru