Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja nechapem ludia preco stahujete subory na plochu. Stahujte to do moje dokumenty alebo do C:\temp a…
MM.. 24.04.2008 16:53
MM..
Tak já tam ztahuju protože to mám hned při ruce a mám to všude nastaveno v programech defaultně (IE,…
Jasper 24.04.2008 17:12
Jasper
Co proc se deje? Sak som ti napisal, mozno explorer.exe (on zobrazuje ikony) proste nevsimol ze v te…
MM.. 24.04.2008 17:29
MM..
Dík myslím,že máš pravdu. poslední
Jasper 24.04.2008 18:12
Jasper

Ja nechapem ludia preco stahujete subory na plochu. Stahujte to do moje dokumenty alebo do C:\temp alebo kdekolvek a na plochu si dajte zastupcu na zlozku moje dokumenty alebo na C:\temp apod. Potom nebudete mat na ploche taky bordel.

Ikony na ploche musia mat nejake umiestnenie, kam ma Win umiestnit ikonu nejakeho suboru ktory zrazu vznikov v zlozke plocha? To ma Win vkuse scanovat zlozku plocha ci tam nieco nepribudlo?

Co proc se deje? Sak som ti napisal, mozno explorer.exe (on zobrazuje ikony) proste nevsimol ze v tej zlozke nieco pribudlo (to ju ma vkuse scanovat a vytazovat disk a CPU?), alebo tu novu ikonu umiestni na ploche pod inu ikonu alebo mimo obrazovky (kedze nevie kde ju ma umiestnit). Ako uz bolo pisane vyssie v niektorom prispevku, moze pomoct pravy klik na plochu a refresh (aktualizovat) alebo ako to tam je, aby explorer.exe prehladal nanovo zlozku plocha a zobrazil veci ktore tam pribudli.
Ja odporucam nastavit si defaultne v prehliadacoch normalnu zlozku (moje dokumenty, C:\temp, apod.) a na plochu si dat zastupcu tej zlozky (prip. vytvorit zlozku rovno na ploche, ak sa niekomu nepaci zastupca :). Bude to predsa to iste co robis teraz len 2kliky navyse na zastupcu tej zlozky. A tie subory budes mat pekne pod sebou zoradene v zlozke (napr. podla nazvu alebo ako si nastavis), a nie rozhadzane po ploche nikto nevie kde.
P.S. otvorena zlozka ak sa neaktualizovala automaticky tak sa da aktualizovat stlacenim F5, alebo v menu zobrazit - aktualizovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru