Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem notebook

Dobry den,

neviete i poradit co mozem mat s notebookom?? Je 4 mesiace stary, značka ASUS. Posledny tyzden som mala vecer problem s jeho vypnutim, nechcel sa vypnut dost dlho tak som ho vypla rucne. Pred chvilou sa mi druhy krat stalo, ze ked som ho nechala dlho necinny a potom som pohla mysou, rozsvietila sa obrazovka mys sa na chvilu pohla ale potom pocitac vydal cudny pisklavy zvuk a cely sa sekol. Zatial som dala len defragmentovat disk lebo neviem co sa da robit v takom pripade, nevyznam sa do pc. Do servisu ho zatial nenesiem, lebo pisem bakalarku a velmi ho potrebujem :) Co to moze byt a co s tym??

Dakujem Vam za rady

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Skusil by som: start > spustit > vpisat: cmd > enter > do okienka napisat: chkdsk /f a stlacit enter…
2laak 26.04.2008 12:59
2laak
popisat pisklavy zvuk? : ked kliknem mysou pocitac kratko pipne, dost hlasno. uz som pocula taky zvu…
Lucia 26.04.2008 13:46
Lucia
Já bych asi uplně nejdříve zakázal všechno vypíníní monitoru, disku a vubec všeho při delší nečinost… poslední
AZOR 26.04.2008 17:15
AZOR

Skusil by som: start > spustit > vpisat: cmd > enter > do okienka napisat: chkdsk /f a stlacit enter. potom potvrdit stlacenim "a" alebo "y" podla ponuky. Potom restartovat PC, pri opatovnom zapnuti sa spusti checkdisk, nechat ho do konca.

Takisto to vsak moze byt aj HW problem. Skuste lepsie popisat ten pisklavy zvuk. Ak vam ntb nejde vypnut, skuste od neho odpojit vsetky zariadenia, najma USB (kamera, tlaciaren, usb klucenka, atd.)

popisat pisklavy zvuk? : ked kliknem mysou pocitac kratko pipne, dost hlasno. uz som pocula taky zvuk ale neviem si spomenut kedy, z mojho pocitaca vsak este nie, donedavna.
Na ntb nemam pripojene ziadne externe zariadenia, max. usb ale to stale vyberam kym vypnem ntb.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru