Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nezobrazí se Internet Explorer

Dobrý den, na synově notebooku Acer Aspire 5110 mám problém s prohlížečem Internet explorer, a to ten, že pokud počítač spustím a hned po přihlášení poklepu na ikonu Internetu, tak se explorer normálně spustí a najede na domovskou stránku. Ale pokud prohlížeč po čase zavřu a chci znovu otevřít, tak už se nezobrazí, u šipky myši se na chvíli objeví přesýpací hodiny a na obrazovce zůstane původní plocha. Když otevřu správce úloh, tak tam je proces iexplorer.exe spuštěný a pokud ho "odstřelím" a zkusím internet spustit znovu, tak někdy se chytne, ale spíš ne. Problém se projevuje u všech přihlášených. Zkoušel jsem vypínat spuštěné procesy aktuálního uživatele, ale iexplorer se zobrazí spíše náhodně, než po určitém vypnutém procesu. Netušíte, kde by mohl být zádrhel?Windows mám XP SP2, IE 6.0, Superantispyware 4.0.1154, AdAware, CCleaner, Registercleaner. Nemám spouštěcí CD - v počítači je Acer Backup, ale nevyznám se příliš v angličtině, tak nechci synovi vymazat jeho nastavení v případě přeinstalace. Asi bude dobré zazálohovat složku Documents and Settings a potom teprve se pokusit o přeinstalaci? Děkuji za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak dnes jsem se rozhodl přeinstalovat stávající Internet Explorer verze 6.0 na vyšší verzi 7.0. Pos…
vasekpetr1 06.05.2008 19:37
vasekpetr1
Stiahni si IE7 MUI a nainštaluj český jazyk. Stiahni to odtialto : http://www.microsoft.com/download…
lupi 06.05.2008 20:22
lupi
Lupi! Ty kluku ušatá, povedlo se!!! Mluví (nebo spíš píše) česky. Zachránil jsi mně od mé podrážděné… poslední
vasekpetr1 06.05.2008 20:56
vasekpetr1

Tak dnes jsem se rozhodl přeinstalovat stávající Internet Explorer verze 6.0 na vyšší verzi 7.0. Postupoval jsem dle pokynů ve Windows Update, původní IE jsem odebral přes ovl. panely, po restartu se nainstaloval nový IE7, jenže k mému zděšení se mnou komunikuje anglicky. Přitom můj Windows XP, Media center Edition, verze 2002, Service Pack 2 se mnou mluví česky. V jazykovém nastavení mám vše nastaveno do češtiny. Prosím Poradíte, ?

Lupi! Ty kluku ušatá, povedlo se!!! Mluví (nebo spíš píše) česky. Zachránil jsi mně od mé podrážděné reakce na řeči typu: "Jaktože to teď nejde, když to před tím šlo? To jsi do toho musel nějak vrtat, žes to tak rozdrbal"]:(
Máte u mně :beer:
Ještě jednou díky moc všem za pomoc:-).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru