Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NERO-Proč nehraje hudba kopie CD ?

Tak to je dost tazke, ono audiostopa sa da prehravat 2sposobmi, digitalne(grab->data do zvukovky) a analogovo. Digitalne je defaultne nastaveny mediaplayer a dnes uz asi vsetko (co mna osobne sere lebno to roztaca mechaniku na 40x rychlost). Analogovo sa prehrava tak ze program posle do mechaniky len prikaz "hraj stopu X" a vsetko robi potom mechanika a hudba ide priamo z mechaniky cez analogovy kablik do zvukovky, a spravidla sa mechanika toci vtedy len rychlostou 1x. Ten kablik do zvukovky ale asi virtualna mechanika nema :-D Mas analogovy kablik z mechaniky do zvukovky? Ak ano skus ho vytiahnut alebo stlmit v mixeri CD resp. nejaky Aux apod. a potom hrat hru z fyzickeho CD, ak to prestane hrat tak je jasne ze to prehrava analogovo.
Ak to je tento problem, tak pomoze asi jedine prepnut hru na digitalne prehravanie ak to hra umoznuje (tipujem ze neumoznuje).

P.S. inac mozes skusit aj ten alcohol, moznoze on vie nejako "emulovat" aj analogove prehravanie, netusim. Alebo je tam uplne iny problem, tazko povedat, ja len hadam ze co by to mohlo byt, podla toho co si doteraz napisal.
P.S.2. zivotnostou mechaniky by som sa nezaoberal, ona sa ta mechanika dodrbe aj keby 2roky len tak stala v sufliku, kolieska sa "vyležia" ked budu stale v jednej polohe :-D Mam tu na stole jeden taky ležiak smejd :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny