Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Potrebuju poradit s vyberem wifi routeru SMC

Aha, tak to s tim firmware bude asi pravda. No jo, dnes jsem uz na nejaky open firmware narazil-ale jine stranky, ale jak jsem psal, nemam chut porad neco ladit. To by byl clovek za chvilku debil a nedelal nic jine. Koupil jsem si navigaci a jak jsem tak lezl po forech s navigacema, tak jsem zjistil, ze jsem absolutni nula a totalne OUT, kdyz si ji neodemcu a chci ji pouzivat pouze k tomu, k cemu ma slouzit-totiz k navigaci. Odemknutim z ni totiz udelam kapesni pocitac a to urcite strasne vyuziju-budu tam mit hry, ruzne viewery a dalsi k zivotu nutne veci jako prohlizec obrazku, MP3 a video prehravac, atd.:-D Jen zatim nechapu, ze na navigace jeste neudelali takove to poutko, jak je na mobilech, aby si to ti debilove mohli povesit na krk, aby kazdy videl jak jsou IN. Tohle jsem se dozvedel a takhle je to dnes skoro se vsim. To bych za chvilku musel byt odbornik na navigace, routery, pretaktovani a hrani si s ruznyma srackama. Na to ja ale kaslu, ja to chci koupit a fungovat. Nechci nic ladit a zkouset a prehravat porad neco novejsim firmwarem. Nevim jak je to u routeru, ale pokud je to jak u jinych free programu, kde se vyda aktualizace a clovek ji ani poradne nestihne nainstalovat a uz je tady dalsi akualizace te aktualizace(tohle jsem zazil, kdyz jsem chtel sifrovat disk truecryptem a tak jsem se na to vykaslal), tak to nechci. Pokud to je ale tak, ze to jednou nainstaluju a je vystarano, nebudu muset nic ladit a shanet dalsi tyden po forech, tak to beru.

V cem konkretne je SMC horsi? Co jsem cetl, tak ma naopak oproti Asusu treba rychlejsi prenos pres wifi, prave to n-ko. Sice to asi nevyuziju, ale kdyz to koupim, tak treba nekdy jo, az se to vyuzit dat bude.
Jaky to X-WRT firmware ma firewall? Jsem totalni lama v sitich a nehodlam se ucit zadny DHCP a gateway a ja ani nevim co a dalsi blbosti. SMC jsem zapojil a jedu a funguje absolutne perfektne, prosel vsema testama bez jedine chybky a takhle bych chtel pokracovat. Navic jak jsem rikal, nikdy nespadl a nemusi se restartovat. Zastavam totiz nazor, ze cim vic funkci, tim vic adidas a tim vic problemu se vsim. Fakt nechci nic lepsi za tu cenu, ze to budu jak jsem rikal, treba tyden ladit pres nejaky fora, abych ziskal to, co vubec nevyuziju, protoze to ani neznam.
Ani nevim, ze Asus ma nekde RAM, ani nevim k cemu. Chci jen bezpecnost, jednoduchost a wifi. To je vse. Jesltli to ten Asus umi s tim X-WRT, tak napis, ktery model a nebo zas musim koupit to drazsi reseni a nebo jestli staci ten 520 gc?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny