Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem velky pismo

najednou se mi v icq6 zacalo psat velky pismo asi tak 16, ikdyz mam porad nastaveny 10...nepomaha reinstal icq...dokonce jsem smazal vsechno co stim souvisi ale porad to nejde...je to i na jinych ucetch takze to bude asi v kopu...nevite nekdo co stim je?dik moc

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A kde sa ti zacalo pisat to pismo, v okne ktore pises ty, alebo v okne kde ti prichadzaju spravy od…
MM.. 08.05.2008 14:32
MM..
to jsem vsechno zkousel...a je to velky v obou oknech...a chyba ostatnich to taky neni protoze se mi…
doggie 08.05.2008 15:09
doggie
Tak sem napis presne ake pismo (aj typ) tam mas nastavene a co si uz skusal. Mal by tam byt typ "Ari…
MM.. 08.05.2008 15:34
MM..
no mam tam arial 10 ale je to vetsi...kdyz dam 8 tak je to sice mensi ale je to vetsi nez by mela os…
doggie 08.05.2008 15:39
doggie
a pismo je zvetsene i v menu statusu...a zadny efekty jako bolt a tak zapnuty nemam...navic se mi to…
doggie 08.05.2008 15:42
doggie
neviem je to divne, ja osobne som sa s tym nestretol. Nie je zvacsene pismo u vsetkych programov v t…
MM.. 08.05.2008 16:21
MM..
hey tak kamo...to mas u me...v IE sem mi nejak nastvilo pismo na nejvetsi misto stredni a nak se to… poslední
doggie 08.05.2008 17:29
doggie

A kde sa ti zacalo pisat to pismo, v okne ktore pises ty, alebo v okne kde ti prichadzaju spravy od druheheo? (v tom pripade si to asi zmenil ten druhy na 16ku, nie ty) :)
Mozes skusit skontrolovat v menu - nastavenia nastavit skin na standardny, ze ci to nejak neovplyvnuje. Svoje pismo (nastavuje sa pod polom do ktoreho pises) mozes skusit zmenit na 12, ok, a potom zas na 10, ci sa to nespravi. Skontrolovat ci nemas nastavene hrube pismo (bold, to "B" vedla velkosti pisma).

to jsem vsechno zkousel...a je to velky v obou oknech...a chyba ostatnich to taky neni protoze se mi to stava se vsemi se kterymi si pisu...nove sem zjistil ze kdyz dam prepisovat nastaveni ostatnich tak se to pismo zvetsi na tu 16 ale kdyz mam prepisovani vypli tak mi to prijde normalne ve velikosti jak to ma byt...uz opravdu nevim co je to za chybu...

no mam tam arial 10 ale je to vetsi...kdyz dam 8 tak je to sice mensi ale je to vetsi nez by mela osmicka byt...jakoby byly vsechny pisma o nekolik stupnu zvetseny...kdyz dam 20 a zpet tak zadna zmena...zkousel sem preinstalovat icq asi3x...restart kompu...kdyz sem odinstaloval icq tak sem smazal vsechno co tam zbylo ale porad nic...kdyz jsem si nainstaloval qip tak tam je to vporadku ale ten se mi moc nelibi tak bych radsi dal do poradku to icq...asi to bude jen chyba icq ale to by se melo po preinstalu spravit...btw: fonty ve wordu i v jinejch textovejch programech funguji normalne...

neviem je to divne, ja osobne som sa s tym nestretol. Nie je zvacsene pismo u vsetkych programov v tych Win? Potom by to bolo nastavenie v pravy klik na plochu - vlastnosti a tam niekde ze schema windows-velke.

Este mozes skusit odinstalovat ICQ, restart a potom si pozriet aj v registroch vyskyty ICQ a tie premazat (spustis regedit, das si vyhladat polozky o ICQ, budu predpokladam v HKLM - software a v HKCU - software, a zmazes). Potom skusit nainstalovat ICQ nanovo.

P.S. este jeden napad - skus spustit IE, a v menu stranka - zoom nastavit 100%, ci to ICQ nahodou neovplyvnuje nastavenie zoomu v IE.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru