Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Aku zvukova kartu? Specificke poziadavky

Tie screenshoty mozno pomozu inym, nemalo by tam byt "X-fi"?

V case ked som kupoval zvukovku bola jedina PCIe X-Fi karta XtremeAudio a ta mala/ma stary chip z Audigy karty. Ostatne uz mali X-Fi chip, boli to XtremeMusic, XtremeGamer, XtremeGamer Fatal1ty Pro Edition, Platinum Fatal1ty Champion Edition. Kedze ale stale menia nazvy, uz sa v tom nevyznam.

Potrebujem zistit ci ma Titanium PCI-E X-Fi chip a potom este aby bola dostupna, dufam ze neplanuju opat inu verziu, na ktoru budem musiet cakat a este aj bude na zaciatku drahsia. :-|

Edit: Prave som si spomenul ze verzia XtremeGamer mala verziu XtremeGamer Fatal1ty Pro Edition a obidve mali X-Fi chip, takze by mala mat X-Fi chip aj Titanium, aj podla ceny, ale kde si to mozem overit na 100%?

Na wiki som nasiel:

"with the introduction of the (cheaper) 'Xtreme Audio' and 'Xtreme Audio Notebook' products, which, despite the "X-Fi" label, are the only products in the X-Fi line not using the EMU20K1 chip (CA20K1)[3] (CA0106-WBTLF)[4] and thus lacking the hardware acceleration of 3D sound and EAX sound effects, gaming and content creation features and the I/O extensibility of all the other X-Fi models.

[3] ... but an older chip similar to the Audigy SE and SB Live! cards

Is based on the same chipset as the Audigy SE, Audigy Value and SB Live! 24-bit."


Pri Titanium je tam:

"First X-Fi card to support Dolby Digital Live encoding over the optical out port. All other Titanium models also support DDL."

A este nieco...

"Creative Sound Blaster X-Fi Titanium je nezbytný audio upgrade pro maximálně kvalitní hraní a zábavu na PC. Ať už používáte Windows XP nebo Vista, jeho provedení s PCI Express zajišťuje totální kompatibilitu plus podporu hardwarově urychlovaného EAX 5.0 a OpenAL pro maximální herní výkonnost."

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny