Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Neviem nastaviť odsadenie po odražke v EXCELI

Ahoj. Potrebujem v exceli 2007 v bunke nastavit, aby po odražke bol druhy riadok zarovnany nie zarovno s odražkou v predošlom riadku ale s pismom nasledujucom po zaražke v prvom riadku . Tak ako tu http://www.panet.sk/sk/dokumenty/text_zodpovedne_po dnikanie.pdf v tabuľke na strane 38. Ak chcem nastavit odsadenie odražky tak nastavi len ten prvy riadok, a pravitko sa zobrazit neda aby som to posunula rucne na pravitku.
Ďakujem za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
MS Excel nedokáže formátovať obsah buniek tak, ako chceš. Požadovaný výsledok môžeš dosiahnuť "správ…
los 12.05.2008 10:26
los
Mh. Ač nerad, musím přiznat že jsme se všichni trochu mýlili. Excel odrážky sice přímo nepodporuje,…
Mirek CB 12.05.2008 20:12
Mirek CB
No to jo, ale to je potom normální Wordovský dokument v Excelu a je to zhůvěřilost :-)
josephino 12.05.2008 20:19
josephino
Ano. V Excelu je to přímo zvěrstvo. Ale mám pocit, že holka neřešila pracovní záležitost. Spíš to by… poslední
Mirek CB 12.05.2008 20:36
Mirek CB

MS Excel nedokáže formátovať obsah buniek tak, ako chceš. Požadovaný výsledok môžeš dosiahnuť "správnym" rozdelením buniek tak, že odrážky budú v samostatných bunkách, ale bude s tým asi veľa práce (záleží od zložitosti celého listu).

Ďalšie možnosti sú nechať text nenaformátovaný alebo siahnuť po vhodnejšom nástroji, v tomto prípade by bol lepší MS Word.

Mh. Ač nerad, musím přiznat že jsme se všichni trochu mýlili. Excel odrážky sice přímo nepodporuje, ale má funkci Vložit>Objekt>Vytvořit nový>Dokument aplikace MS Word. Pak se "objekt" chová naprosto stejně jako část listu Wordu.[http://img100.imageshack.us/img100/7306/excewordnhl edcs9.png] Řádkování sice "nesedí" na řádcích tabulky, ale funguje to celkem zodpovědně, včetně zalamování řádků atd. Lucko promiň, :-[ nikdy jsem tutu funkci nepotřeboval. Dosud jsem do Excelu vkládal již hotové texty z Wordu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru