Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neznámé zařízení USB

Zdravím
Prosím o radu. Po nainstalování programu na komunikaci PC s mobilem mi nefunguje tiskárna, FlashDisk, nic co připojuju přes USB kromě mobilu, ten funguje skvěle. Když připojím Flashku tak mi to napíše neznámé zařízení, to samé i u tiskárny. Zkoušel sem ve správci zařízení ty neznámé řadiče USB odinstalovat, ale po připojení flashky mi to napsalo nalezen nový hardware, nainstalovány ovladače a hned na to neznámé zařízení. Myslím že je to způsobený tím, že sem měl flashku připojenou k PC při instalaci kabelu na mobil. Nevíte někdo prosím co s tím? :-(

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Program na komunikaci mobilu s PC(kopírování obrázků atd.) sem dnes odinstaloval, odpojil USB zaříze…
BorekCh 15.05.2008 17:54
BorekCh
žluté otazníky ve správci zařízení máš? ovladač chipsetu k boardu znáš? odebral jsi skrytá zařízení… poslední
lední brtník 15.05.2008 19:50
lední brtník

Program na komunikaci mobilu s PC(kopírování obrázků atd.) sem dnes odinstaloval, odpojil USB zařízení (tiskárna) a ve správci zařízení sem odinstaloval všechny porty USB a dal restart PC. Po naběhnutí PC se mi začali instalovat USB(samy od sebe) pak sem zkusil připojit Flashku a napsalo mi to zase to co předtim (nové zařízení USB, instalování ovladačů, zařízení je připravené k použití, a následně zařízení USB nebylo rozpoznáno). Tak sem zkusil připojit mobil, bez instalování softwaru a ten mi to našlo a můžu s nim pracovat jako s flashkou. Ale zas nejde ani tiskárna.

žluté otazníky ve správci zařízení máš?
ovladač chipsetu k boardu znáš?
odebral jsi skrytá zařízení (když se ti hned připojil usb mobil)?

ve správci disků odstěhuj písmena cd/dvd mechanik dál, protože windows přidělují písmena usb z počátku abecedy, ale znají jen prvních pár písmen. ale ta chybová hláška by pak byla jiná.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru