Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Taky doma "koupete" nádobí?

Možná by stálo za to nechat promluvit spíš manželky a přítelkyně, jestli je ruční mytí opravdu tolik baví a jsou taky tak zásadně proti myčce.

OK, ozvu se jako ženská ;-)

Ruční mytí nádobí mě nebaví. Ale myčku zatím nemáme, protože během týdne doma jen snídáme a večeříme. Večeře míváme lehké a vydatné obědy máme všichni zajištěné jinde - ve školách, v práci. Buď bych tedy myčku pouštěla denně kvůli pár kouskům nádobí - což mi nepřijde ekologické ani ekonomické. Nebo bych čekala na naplnění myčky - jenže v pracovní dny bych myčku naplnila tak za pět dnů. A když si představím, že těch pět dní v kuchyni dobrovolně archivuju neumyté nádobí se zaschlými a kazícími se zbytky jídla :-/ ]:(

Myčku bych leckdy neužila ani o víkendu - když je hezky, vyrážíme na celé dny na výlety do přírody a někde se cestou i najíme. Myčku bych tedy využila jen občas - když jsme celý den doma a vařím pro celou rodinu; případně při nějakých rodinných oslavách.

Další problém:
Pokud bydlíte v panelákové kuchyni z dob socialismu, tak jste většinou rádi, když se vám do kuchyně vejde sporák, lednička, spíž a jídelní stůl se židlemi. V některých kuchyních fakt není kam nacpat myčku, i kdybyste chtěli.

Můj názor:
Myčka ano, ale jen tam, kde se vyplatí a kam se vejde, tj. v prostornějších bytech, ve větších rodinách a tam, kde se vaří denně.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny