Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Obnova registru vista

Zdravim potreboval bych mensi pomoc, muj syn si hral s registry a nekolik veci vymazal. Po restartu pocitace nejdou zadne sitove casti, prace se siti, antivirus (avast) a spousta dalsich veci.
Vista home premium, koupene.

Zalohu registru bohuzel nemam, obnova systemu prez navrat (o tyden zpet) nejde, vzdy skonci s chybovou hlaskou o nezname chybe. Neni nejaka jina moznost jak se dostat k drivejsi verzi registru a jeho obnoveni, nebo tak neco?
Format a instalaci beru az jako posledni reseni.

Predem dekuji za pomoc.

Martin Vacek

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak problem vyresen, diky tomu ze pc sestava je od firmy packard bell, obsahuje i automaticke uklada…
Martin Vacek 18.05.2008 13:45
Martin Vacek
oprava jen dočasná. synek který smaže jen 4 části registru nemá co mít administrátorská práva. pokud… poslední
lední brtník 18.05.2008 15:33
lední brtník

Tak problem vyresen, diky tomu ze pc sestava je od firmy packard bell, obsahuje i automaticke ukladani systemovych souboru a casti k nim. Opravilo se to jen tim, ze jsem natvrdo vypnul pocitac pri bootovani a nasledne provedl opravu prez packard recovery.
Dekuji vam za snahu o pomoc.

Martin Vacek

oprava jen dočasná.
synek který smaže jen 4 části registru nemá co mít administrátorská práva. pokud je admoš a chce spustit regedit, mám pocit že vista nejdřív protestuje. pokud synek neví co činí, a proto vypnul uac ochranu aby se mu to lépe dělalo - má počkat do věku kdy dosáhne určité mentální zodpovědnosti - pak může mít i admošská práva.

s tím packard-bell máš štěstí, i jiné značkové krámy mají "recovery" funkce, bohužel to u nich znamená že zruší kompletní systém i s daty(!) a obnoví prázdný systém ve stavu "přímo z obchodu".

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru