Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zamrzajici panel windows xp

Zdravim vas, muzete mi prosim pomoct? Obcas mi zamrzne windowsacky panel, a to tak, ze na nem nic nefunguje vcetne hodin. A nejde spustit ani spravce procesu.. :( Ale vsechny spustene programy funguji..prohlizec, total commander, normalne mezi nimi prepinam ALT TAB, jen nefunguje panel. Musim vzdy natvrdo restartovat, protoze nic noveho nespustim.. Mam Windows XP, procesor Intel Pentium dual core T2330, 1 GB RAM, Grafika integrovana Mobile Intel Media accelerator. Antivir ani Ad Aware nic skoliveho nenasly.. Dekuju za pripadnou pomoc.

Předmět Autor Datum
Nestretol som sa s tym este, ale panel (a ikony na ploche) myslim vykresluje proces explorer.exe, ta… poslední
MM.. 19.05.2008 02:20
MM..

Nestretol som sa s tym este, ale panel (a ikony na ploche) myslim vykresluje proces explorer.exe, tak mozes skusit ctrl-alt-del spravca procesov a killnut explorer.exe, mal by sa myslim znova sam spustit (ak nie tak ho mozes spustit rucne: menu subor - nova uloha - explorer.exe).

Preco sa explorer zasekava tazko povedat mozes to mat zavirene (skusit iny antivir napr. NOD32 a prescanovat PC, skusit aj ine antispyware), alebo sa zasekne ponejakej akcii (prezeras si prieskumnikom nejake zlozky kde su videa apod? V takom pripade pomoze vypnut nahlady v prieskumnikovi alebo nepouzivat priskumnik vobec ale napr. total commander (odporucam)).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru