Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno klonování obrazu na TV

Na PC je použita nVidia 6200 a monitor s rozlišením 1440x900px.

Je nastaveno klonování obrazu na TV. Když pominu to, že pro TV je max rozlišení 1024x764 a je tam tedy zobrazován jen výřez, tak problém je se zobrazením videa.

Používám GOM player a v PC tedy nejsou potřeba žádné balíky kodeků ani ffdshow. Dění na PC na TV vidím, když ale spustím Gom player, tak vidím jeho okno, menu, ale místo obrazu je jen černá. WMP11 to zobrazí stejně a irfanview taky. Je nainstalována poslední funkční verze ovladačů nVidie. Novější verze mají u uvedené karty problém s rozlišením 1440x900px.

Když jsem použil zobrazení DualView, tak je výsledek stejný, jen mi leze myš za roh a když je TV v jiné místnosti, tak to není moc příjemné.

Nepoužívám společnou anténu, mám vlastní antény napojené na satelitní slučovač a vyvedené na satelitní zásuvku. PC je připojené přes S-video a scart. Na dalších scart vstupech je výstup z videorekordéru a digi-tv. Oba fungují správně.

Je to problém HW, špatného nastavení ve vlastnostech (použil jsem průvodce + manuální nastavení na D-PAL a S-video) nebo toho, že v PC nejsou nainstalované žádné dodatečné balíky kodeků?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny