Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Driver Pro:EP-4PDA5+ (MB Epox) driver for AGP slot

Dobry den,celkem dlouhou dobu resim problem s touto deskou:P-4PDA5+.Dostaljsem se k teto desce s Chipsetem Intel 865PE,ale jelikoz firma Epox ukoncila svoji cinnost ovladace z jejich webu uz nejsou dostupne.Obratil jsem se na web Intel.com kde jsem stahnul pro tuto chipovou sadu ovladac i na rozhrani AGP.(INF Update Utility for Intel),ktera by mela obsahovat i ovladac pro tuto chipovou sadu.Problem je vtom ze AGP slot pracuje (pravdepodobne) jen v 4x rezimu a nedosahuje plneho vykonu,a to ve vsech grafickych programech.Pokud by nekdo podobny problem uz resil nebo by mel ovladace na tuto desku,mozna by problem s AGP byl vyresen dekuji.Deska jinak zcela funkcni.:-);-)

Prikladam odkaz na desku:product.asp
Odkaz na Web Intelu a pouzity ovladac:http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx ?strTypes=all&ProductID=1049&OSFullName=Windows*+XP+Professional&lang=eng&strOSs=44&submit=Go!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobra,pokud by to tak opravdu bylo je chyba podle vas s Biosem desky kde je nastavovana hodnota AGP4…
Al3s 26.05.2008 19:59
Al3s
Jen jeste doplnim.Biosu MB moznost prepinani AGP neni.Jedina moznost nastavovani je velikost pameti… nový
Al3s 26.05.2008 20:24
Al3s
Tak to mas bud blby 3dmark alebo blbo nastaveny, alebo nieco v tom PC blbo (nespravne ovladace dosky… poslední
MM.. 27.05.2008 01:00
MM..

Dobra,pokud by to tak opravdu bylo je chyba podle vas s Biosem desky kde je nastavovana hodnota AGP4 ale zaroven rikate ze se to na vykonu podepise minimalne a neni treba to resit.Pote my vsak vysvetlete proc dostavam v 3Dmarku 06 k sve karte na Epoxu jen okolo 3000 a v tomto testu je vysledek okolo 8000.(karta pouzita od Palitu je take uplne identicka s mou).Narust vzkonu je tam opravdu velky a to uze svedcit jen pravdu o tom ze slot a me desce zkratka nepracuje jak ma???...

http://www.ddworld.cz/graficke-karty/7600gt-a-x1950 gt-agp-agp-stale-zije-124.html

Tak to mas bud blby 3dmark alebo blbo nastaveny, alebo nieco v tom PC blbo (nespravne ovladace dosky, grafiky, apod) alebo neadekvatny CPU apod. AGP4x taky rozdiel neurobi ani nahodou.

P.S> 8000 bodov to tam ma v 3DMark 05 a nie 06. V 06 to ma 4600. Aky mas CPU? Ako si nastavil 3DMark? (zdarma verzia 3DMarku sa neda nastavovat cim sa stava uplne nahovno). odporucam precitat si text v tom clanku co si sem dal: "3D Marky dnes slouží jen pro pobavení okolí. Nemají žádnou vypovídací hodnotu, jsou zcela mimo herní realitu. Grafické karty na základě výsledků v 3D Marku vůbec nevybírejte." Skus tie hry ktore su tam v dalsich testoch a testuj FSB v nich.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru