Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Google - neaktualizace recenzí

Dobrý den,
V podstatě se na vás obracím s takovou hloupostí, ale prostě mi to nedá.

Pokud máte účet a přihlášení na google, což většina má, měl bych několik dotazů. Chci se zeptat, když napíšu na googlu název nějaké konkrétní restaurace, obchodu, prodejny, pošty, služeb a podobně, lze ji logicky ihned ohodnotit - napsat recenzi a dát příslušný počet hvězdiček. To já v posledních dvou dnech dělám a překvapuje mě jedna věc.

Dejme tomu, že napíšu Billa Holešov. Na pravé straně stránky google se objeví obchod Billa v Holešově a její hodnocení s hvězdičkami a recenzemi. Vždy, když jsem jakýkoliv obchod či něco ohodnotil, tak se hodnocení v podstatě započítalo a napsalo, ale jen pod celkové hodnocení a průměr. Nikdy se ovšem hodnocení nezapočítá do celkového hodnocení a pokud byl třeba průměr obchodu dejme tomu 3,9 hvězdiček a já dal třeba 1 hvězdičku (uvádím příklad), tak se stále všude ukazuje původní průměr hodnocení, tedy třeba stále 3,9 hvězdiček a není v tom grafu ani vidět třeba to hodnocení s tou jednou hvězdičkou, ale v hodnocení jak jsou komentáře, se zobrazuje. Obecně se tedy neaktualizují informace a průměrná hodnocení atd...

Nebo když hodnotil jeden člověk jednou hvězdičkou, a já pak dal třeba 3*, tak logicky průměr by měl být 2*, ale stále se zobrazuje jen 1* v průměrném hodnocení a v grafu se další (moje) hodnocení neukazuje, jen to píše počet hodnocení dvě se špatným průměrným hodnocením.

Zkrátka, jakoby se to vůbec neaktualizovalo, a nevím proč a zajímá mě to...

Děkuji

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru