Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook na VŠ za 15000

Jo, moje chyba, asi jsem to nenapsal zrovna nejlíp. Momentálně se raději ptám na notebook kolem 15k, protože to je jistota, kterou vím, že budu mít. Ovšem je možné, že budu mít 17; 19, to zatím bohužel nevím, záleží ještě na tom, kolik budu mít práce a kolik dnů mě bude šéf potřebovat. Takže jak říkám, skutečně raději zatím počítám s tou levnější variantou, byť asi budu mít trochu více.

Co se parametrů zmíněného repasu od Dell týče, tak chápu, že je to dost blbé, když to není s čím porovnat, ale nepsal jsem je zde, protože je ani sám neznám. Když jsem mluvil s tím technikem, tak mi říkal, že si mám ujasnit, co přesně chci a podle toho by pravděpodobně byl schopný mi něco sehnat a upravit (např. vyměnit HDD za SSD, dát novou baterii atd.). Mohl bych ale zkusit dát mu nějaké detaily a zjistit, jestli by už byl schopný mi dát vědět přesnější parametry.

Co se např. toho HotS týče, tak to hraju i nyní na svém, sice stolním, PC, které má skoro 10 let starou grafiku s pamětí 256 MB, 4 GB RAM a jen dvoujádro procesor. Sice to jelo na nejnižší detaily a načítalo to déle, ale potom to jelo naprosto plynule. A když to rozjel tenhle vrak, čekal jsem, že nový notebook by s tím neměl mít nějaký větší problém. Ale jak říkám, v noteboocích se nevyznám a právě proto se Vás tady ptám :)

Jak jsem říkal, jedinou skutečnou podmínkou je Wi-Fi, mechanika, operační systém a to, aby mi to dobře sloužilo hlavně na škole (tudíž krom klasické práce např. na to 3D modelování). Zbytek, jako například zmíněné hry, nejsou podmínka, spíše to bylo moje očekávání, že takovéto věci by to snad mohlo rozjet (klidně na nejnižší detaily), ale právě z těchto všech důvodů se tady ptám: abyste mi doporučili něco, co splňuje mé podmínky a případné další přání nebo, jak říkáte "mě uvede do reality" :) Stejně tak jsem nikde neřekl, že chci kancelářský notebook, já nevím, co je vhodné na práci, a aktivity, které bych na něm vykonával a to je další důvod, proč se ptám :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny