Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook na VŠ za 15000

S tím HOTS je to myšleno jinak, pokud ti opravdu stačí to hrát v 720p na low při 25fps, tak nemůžeš sáhnout vedle u kdejakýho notebooku za 15000. Pokud máš nějaký vztah ke hrám a plánuješ u nich nějaký ty hodiny strávit, nevidím důvod je při tvé investici peněz hrát podřadně.
Ono jsou to detaily, ale u stolního pc nemusíš řešit, že se ti potí ruka, protože je celej notebook teplej. Nebo časem tím teplem degraduje výkon atd.

Vždy je dobrý mít dostatečně silný procesor, aby ty hry co plánuješ hrát ho zatěžovali co nejméně, pak si zachová přijatelné teploty, životnost a i tvůj herní zážitek bude lepší. Takže je dost možný, že seženeš notebook za 15000 kde si svoje hry zahraješ, protože je utáhne, druhá věc je ta, že u toho bude celou dobu větráček na maximum aby to sotva uchladil což nejen zkrátí jeho životnost ale otravuje i další lidi kolem tebe.
Ať si koupíš cokoliv, dohlídni na to aby to nebyl procesor typu U ( v názvu procesoru). Jsou to usporné procesory opravdu nevhodné na hraní 3D her. Lepší volbou jsou procesory s označením M, ty mají o něco málo snížený výkon a uplně nejlepší jsou procesory H Q. Kde máš zajištěné, že procesor je v rámci možností plnohodnotný a čtyřjádrový. Takový procesor ti právě ušetří spousty trápení, jediná jeho nevýhoda je, že má třikrát větší spotřebu, ale to dohání mnohem větším výkonem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny