Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Drivery pro Macbook

Potřebuji poradit, kde sehnat "správné" drivery pro Windows pro notebook Macbook Pro s Retinou z roku 2015.
Nainstaloval jsem Windows 10, podpůrné ovladače vytvořené na disku, v tray běží taky nějaká podpůrná aplikace, ale celé je to nějaké rozvrzané, polofunkční, a nedá se toho tolik nastavit:

Problémy, které chci vyřešit
-touchpad je tragédie, jde tam v podstatě jen nastavit tap jako klik, drag (který ale má sekundu zpoždění). V postatě jen 5 věcí jde nastavit, chybí nějaké podrobné nastavení jako synaptics, zóny, circular scroll, zoom, rotace, módy drag lock, edge swipe....
-Po startu je 1jádro ze 4 vytíženo na 100% procesem System, threadem acpi.sys. Je nutné z nepochopitelného důvodu dát notebook do režimu spánku a probudit, přestane to..
-Přechod do režimu spánku trvá dlouho (asi >20 sekund)
-připojení externího monitoru způsobí problém s vytížením acpi.sys
-nepamatuje si jas obrazovky
-po startu je podsvětlení kláves 100% a nepamatuje si to
-před bootloaderem zařve gong applu, bohužel to závisí na systémové hlasitosti. Já ale chci oddělit systémovou hlasitost, tu chci mít nezávisle a vypnout "gong". Zvláštní, že macbooky od 2016 ten startovní zvuk nemají(a najdou se lidé, kteří ho naopak chtějí!)
-vyšší spotřeba (idle s obrazem a podsvícením: mac:7W, Win 10W), idle bez obrazu a podsvíce: mac 3.3W, WIn 7W, když zrovna není jádro vytížené na 100% viz bug výše)
-jak zprovoznit widi

-Další věc nesouvisí patrně s Macbookem, ale spousta programů a systémových dialogů má rozpité písmo (mám nastavení asi na 170%zoom), i přes různé triky jako vlastní procentuální nastavení zoomu v nastavení.

Předmět Autor Datum
aktuálne ovládače pre win nájdeš na stránkach apple v supporte pre konkrétny model macbooku.....star… poslední
audax 17.08.2017 22:29
audax

aktuálne ovládače pre win nájdeš na stránkach apple v supporte pre konkrétny model macbooku.....staršie ovládače pre win sú v inštalačkách macos dodávaného s macbookom,ale tam pravdepodobne pre win10 vzhladom na rok výroby zariadenia a vydania inštalačiek macos pre win10 nebudú.....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru